De bästa casual dejtingsidorna

5.0

(486 recensioner)

Mer information

4.9

(455 recensioner)

Mer information

4.7

(578 recensioner)

Mer information

4.5

(562 recensioner)

Mer information

4.2

(498 recensioner)

Mer information

Alltid uppdaterad
Vi söker efter nya casual dejtingsidor på internet åt dig varje dag.

Oberoende utvärdering
Våra experter bedömer opartiskt och rättvist.
  

Med koll på kostnaden
Vi tar reda på var du får mest valuta för pengarna.De viktigaste faktorerna för en framgångsrik casual dejt

1.) Regel nummer ett är: "Bli inte påkommen!" I teorin kan detta låta lätt, men i praktiken tenderar det att se annorlunda ut.

Därför finns det några saker att tänka på när du vill säkerställa en framgångsrik casual dejt: Du bör noga överväga vilken webbplats du registrerar dig på. Vissa leverantörer tar inte sina medlemmars anonymitet lika seriöst som andra. Här kan vi dock försäkra dig: alla leverantörer som vi inkluderar i vår jämförelse lägger högt värde på anonymitet och diskretion. För oss är detta ett absolut måste.

2.) Dessutom bör du se till att webbplatserna inte sparas i din webbläsares historik när du besöker dem. För att uppnå detta, använd antingen det privata surfläget eller se till att ta bort din historik efter varje besök.

3.) Var tydlig och koncis i din kärleksaffär: berätta direkt att du är i ett förhållande och försök inte lura henne. Allt annat skulle göra din situation mer komplicerad. Du kan förvänta dig att nästan alla kvinnor på ovannämnda webbplatser också redan är i relationer och därför inte kommer förebrå dig. Så klargör regler och villkor så tidigt som möjligt.

4.) Helst bör du köpa dig en extra mobiltelefon som du håller avstängd och gömd på en hemlig plats. Starta den bara för att kommunicera med din dejtingpartner.

5.) Det är bäst att möta din affär så långt ifrån din bostad som möjligt och om ni bestämmer er för att träffas på ett hotell, se bara till att betala hotellräkningen kontant, för att undvika att lämna spår på ditt bank- eller kreditkortsutdrag.

Dessutom bör du följa trafikreglerna noga och särskilt hastighetsbegränsningarna. En fortkörningsbot som skickas till ditt hem innebär en risk att du kommer behöva förklara saker.

6.) Om möjligt, berätta för en mycket bra vän som du litar 100% på och som kan ge dig ett alibi för nödfall.

7.) Skryt inte om din affär. Förutom din "alibi"-vän, bör du inte prata med någon om din flirt och defintivit inte försöka stoltsera om det. Varje ytterligare person som vet kan utgöra en risk och du gör dig mer sårbar. Håll flirten för dig själv och njut.

8.) Undvik att lämna spår på dina kläder och doft av andra kvinnor. Tänk på att kvinnor har en mycket bra näsa när det gäller andra kvinnor.

Så länge du har övervägt dessa punkter, bör det inte finnas något i vägen för en framgångsrik hemlig flirt. Vi önskar dig mycket nöje med våra topprankade webbplatser!Vem registrerar sig på casual dejtingsidor!?

Vi frågas ofta om det finns riktiga kvinnor på casual dejtingsidor eller om alla är fake. Tyvärr måste man erkänna att många leverantörer av casual dejtingsidor på internet faktiskt arbetar med falska profiler för att locka betalande manliga användare till sina webbplatser. En indikation på att dessa webbplatser använder falska profiler kan vanligtvis hittas i en klausul någonstans i webbplatsernas villkor, som knappast någon användare kommer läsa igenom. På grund av detta inkluderar vi bara casual dejtingsidor som opererar utan falska profiler i vår topplista.

 

Men vilken typ av kvinnor registrerar sig på de webbplatser som finns i vår topplista? Svaret är ganska enkelt: normala kvinnor som helt enkelt letar efter omväxling i sitt förhållande, eller singelkvinnor som bara vill ha kul. Många män har fortfarande svårt att förstå att dagens kvinnor tänker precis som dem, och ibland är ännu mer extrema. Kvinnors frigörelse har kommit långt och istället för att försöka uppfylla något sedesamt ideal gör kvinnor vad de vill.

 

Detta blir mycket tydligt när vi tittar på våra kvinnliga aspiranter som, till exempel, brukar ta första steget till kontakt. Om kvinnor tycker att din profil är intressant, kommer de inte tveka att höra av sig till dig. De flesta män kan inte tro detta och blir omedelbart misstänksamma att meddelandena skapas av fakeprofiler. I själva verket använder kvinnor webbplatsernas anonymitetsskydd så att de kan känna sig fria och göra vad de vill utan att bli dömda offentligt.Varför gratis webbplatser vanligtvis är värdelösa

Under vår jämförelse av otaliga webbplatser för affärer/flirter märkte vi en aspekt som alla lovande webbplatser hade gemensamt:

I nästan 100% av fallen hittades användarna som verkligen letade efter riktiga flirter, affärer och möten endast i premiumversionen av webbplatsen.

Förklaringen till detta är relativt enkel: antingen i gratis versionen av en webbplats eller på en webbplats som till synes är helt gratis (något som egentligen inte existerar eftersom det alltid finns en hake och någon dold kostnad), är nivån på användares engagemang vanligtvis väldigt låg. Här hittar man ofta ett stort antal dud-filer, falska medlemmar eller andra typer av bedrägerier, där människor skickligt försöker lura ut pengar ur andra medlemmars fickor.

Å andra sidan, användare som är redo att betala pengar för en casual dejtingsida är mer beslutsamma och fyller därför i sin profil helt och ger äkta svar på frågor. Premiumversionen på många webbplatser fungerar således som en avgränsning mellan de många osäkra användare, som inte vet om de är intresserade av ett riktigt möte, och de seriösa användarna som har ett klart mål i åtanke. Om du bara är intresserad av att titta på profiler istället för att träffa någon, kommer du troligen att vara nöjd med ett gratis medlemskap.

Om du vill vara verkligt proaktiv och hitta en riktig dejt kommer du inte att kunna undvika en serviceavgift. Det är då man snabbt märker att kvaliteten på profilerna på många webbplatser i betalversionen är på en helt annan nivå, jämfört med den på gratis webbplatserna.

Det är ingen tvekan om att det också finns en stor skillnad i kvalitet mellan webbplatser. På grund av detta hittar du bara de webbplatser på toppdejtingsidor.com där ett betalt medlemskap definitivt är värt det.